Töökoha Valik INFP: Karjäärid INFP Parimad ja Halvimad Tööd ja Karjäärid

INFP (Intuitiivne, Tunnetav, Tunnetav, Kohanev) isiksusetüüp on üks 16-st Myers-Briggs'i tüübist ja kuulub nn Diplomaatide rühma. INFP-d on tuntud oma sügava empaatia, idealismi ja loomupärase võime tõttu mõista ja hoolida teiste inimeste tunnetest ja vajadustest.

Koosta oma resümee 15 minutiga

Meie osavalt disainitud kaaskirja mallide tasuta kollektsioon aitab sul massist välja paista ja olla oma unistuste töökohale sammukese lähemal.

Koosta oma resümee
Table of contents
Sisukord

Koosta oma resümee 15 minutiga

Meie osavalt disainitud kaaskirja mallide tasuta kollektsioon aitab sul massist välja paista ja olla oma unistuste töökohale sammukese lähemal.

Koosta oma resümee

Nad on sageli introvertsed, eelistades väikseid seltskondi ja sügavaid vestlusi, selle asemel et osaleda suurtes ja mürarikastes seltskondades.

INFP-de peamised omadused on empaatia, loovus ja tugev sisemine kompass. Nad otsivad elus sageli sügavat tähendust ja eesmärki, mis võib muuta nad väga pühendunud oma tööle ja hobidele. INFP-d on ka väga kohanemisvõimelised ja suudavad kiiresti kohaneda muutuvate olukordadega. See omadus teeb neist head meeskonnamängijad ja paindlikud töötajad. Kui teie ei ole kindel kuidas õigesti enda CV-d koostada võite kasutada online resumee koostajad.

Siin on mõned teemad, mida leiate sellest artiklist:

  • Millised on INFP tüübile kõige sobivamad töövaldkonnad ja ametikohad?
  • Miks teatud ametid võivad INFP-dele sobida või tekitada probleeme.
  • Kuidas saavutada töö- ja eraelu tasakaal INFP tüübiga, et tagada maksimaalne töörahulolu.

Kuid INFP-de idealism ja tundlikkus võivad neid vahel ka haavatavaks muuta. Nad võivad võtta kriitikat isiklikult ja tunda end ülekoormatuna, kui nad ei leia oma töös või elus tähendust. Sellepärast on nende jaoks oluline leida töö, mis mitte ainult ei sobi nende oskustega, vaid ka resoneerib nende väärtuste ja sisemiste eesmärkidega. See peatükk annab ülevaate INFP-de isiksuse põhijoontest, mis on aluseks nende edaspidisele karjäärivalikule ja töörahulolule.

infp karjaarid infp parimad ja halvimad tood

Soovitatud artiklid


Karjääri ja tööle kandideerimise terviklikuks käsitlemiseks soovitame uurida neid olulisi ressursse:

  1. Professionaalse kokkuvõtte näpunäited - Õppige, kuidas koostada veenev professionaalne kokkuvõte, mis toob esile teie tugevused ja seab tooni teie CV-le.
  2. Töökogemuse sektsiooni juhend - Uurige, kuidas tõhusalt esitleda oma varasemaid rolle ja vastutusi, et muljet avaldada potentsiaalsetele tööandjatele.
  3. Oskuste sektsiooni strateegiad - Avastage, kuidas loetleda oma oskusi viisil, mis sobitub kandideeritava tööga ja teeb teid silmapaistvaks kandidaadiks.
  4. Online CV koostaja - Kasutage veebipõhiseid tööriistu, et luua lihvitud ja professionaalne CV hõlpsalt.

INFP Tugevused ja Nõrkused Töömaailmas


INFP-de tugevused ja nõrkused mängivad olulist rolli nende karjäärivalikutes ja töörahulolus. Mõistmine, kuidas need omadused mõjutavad töömaailma, aitab INFP-del leida karjääri, mis sobib nende isiksusetüübile ja tagab pikaajalise rahulolu. 80% INFP-dest, kes on leidnud töö, mis vastab nende väärtustele ja huvidele, tunnevad end oma karjääris rahulolevana.

Tugevused:

  1. Empaatia ja Inimeste Mõistmine: INFP-d on väga empaatiliselt võimekad, suutes kergesti mõista ja tunda teiste inimeste tundeid. See teeb neist suurepärased meeskonnaliikmed, kes suudavad toetada ja motiveerida teisi.
  2. Loovus ja Kujutlusvõime: Nad on sageli väga loovad ja suudavad mõelda väljaspool kasti. See omadus võimaldab neil leida uuenduslikke lahendusi probleemidele ja pakkuda värskeid ideid projektidele ja ülesannetele.
  3. Idealism ja Pühendumus: INFP-d on sügavalt pühendunud oma väärtustele ja usuvad, et nende töö peaks omama suuremat tähendust. See pühendumus viib tihti suure pühendumise ja lojaalsuseni nende tööandjate ja projektide suhtes.
  4. Paindlikkus ja Kohanemisvõime: Nad on kohanemisvõimelised ja suudavad kiiresti kohaneda uute olukordadega. See omadus aitab neil edukalt toime tulla muutustega ja stressirohkete olukordadega tööl.

Nõrkused:

  1. Ülitundlikkus: INFP-d võivad olla ülitundlikud kriitika suhtes ja võtta negatiivseid kommentaare isiklikult. See võib mõjutada nende enesehinnangut ja töömotivatsiooni.
  2. Praktilisuse Puudumine: Kuigi nende loovus on suur pluss, võivad INFP-d vahel unustada praktilised aspektid ja keskenduda liigselt ideedele, mis ei ole reaalselt teostatavad.
  3. Konflikti Vältimine: Nad eelistavad harmooniat ja võivad seetõttu vältida konflikte, isegi kui see on vajalik. See võib põhjustada probleeme, kui nad ei suuda oma vajadusi ja ideid piisavalt tugevalt väljendada.
  4. Liigne Idealism: INFP-de idealism võib viia pettumusteni, kui reaalsus ei vasta nende kõrgetele ootustele. See võib põhjustada rahulolematust ja motivatsioonikadu, kui töö või projekt ei tundu piisavalt tähenduslik.

INFP-de tugevused ja nõrkused mõjutavad otseselt nende karjäärivalikuid ja töörahulolu. Ideaalne töökoht INFP-dele on selline, mis võimaldab neil kasutada oma loovust ja empaatiat, vältides samas olukordi, kus nende nõrkused võivad neid takistada.

Näiteks sobivad neile hästi ametid, kus nad saavad aidata teisi ja luua midagi uut ja inspireerivat, samas kui nad peaksid vältima tugevalt struktureeritud ja konfliktiderohkeid töökeskkondi. 68% INFP-dest eelistab paindlikke töötingimusi, sealhulgas kaugtöövõimalusi ja paindlikku tööaega, mis toetab nende vajadust tasakaalu ja loovuse järele.

infp karjaarid infp parimad ja halvimad tood

Parimad Töövaldkonnad INFP-dele


INFP isiksusetüüpide puhul on oluline valida töövaldkond, mis võimaldab neil kasutada oma loovust, empaatiat ja pühendumust. Sellistes valdkondades saavad nad tõeliselt õitseda ja tunda end täidetuna. Järgnevalt on toodud mõned töövaldkonnad, kus INFP-d tavaliselt õitsevad.

1. Kunst ja Loovtööstus:

Kuna INFP-d on loomult väga loovad, sobivad neile suurepäraselt kunstilised ja loovad valdkonnad. See võib hõlmata maalimist, kirjutamist, graafilist disaini, fotograafiat või muusikat. Neil on loomupärane võime väljendada ennast ja oma emotsioone läbi kunsti, mis aitab neil leida sügavat rahulolu ja tähendust oma töös.

2. Nõustamine ja Teraapia:

INFP-d on sügavalt empaatiliselt ja oskavad hästi kuulata ning mõista teiste inimeste tundeid ja vajadusi. Seetõttu on nad suurepärased nõustajad ja terapeudid. Nad saavad aidata teisi inimesi, pakkudes emotsionaalset tuge ja juhiseid, mis toob neile suurt rahulolu ja täitumust.

3. Haridus ja Õpetamine:

Haridussektor pakub INFP-dele võimaluse jagada oma teadmisi ja aidata kaasa noorte inimeste arengule. Nad on innukad inspireerima ja motiveerima teisi ning suudavad luua toetava ja positiivse õpikeskkonna. Õpetamine võimaldab neil kasutada oma loovust ja empaatiat, muutes iga tunni kaasahaaravaks ja tähendusrikkaks.

4. Kirjandus ja Kirjastamine:

INFP-dele meeldib kirjutamine ja lugemine, seega on kirjandus ja kirjastamine nende jaoks sobivad valdkonnad. Nad saavad töötada kirjanikena, toimetajatena, kirjastajatena või isegi blogijatena. Need ametid võimaldavad neil väljendada oma mõtteid ja ideid, pakkudes samas intellektuaalset väljakutset ja rahulolu.

5. Sotsiaalne Töö ja Heategevus:

INFP-d soovivad sageli teha maailma paremaks kohaks. Sotsiaalne töö ja heategevus võimaldavad neil kasutada oma empaatiat ja soovi aidata teisi. Töötades organisatsioonides, mis toetavad haavatavaid gruppe või edendavad sotsiaalset õiglust, saavad nad täita oma vajadust tähendusliku ja mõjuva töö järele.

6. Tervishoid ja Holistiline Meditsiin:

Tervishoiuvaldkond, eriti alternatiivne ja holistiline meditsiin, sobib INFP-dele hästi. Nad saavad töötada massööride, loodusterapeutide, toitumisnõustajate või isegi arstide ja õdedena. Tervishoiutööd võimaldavad neil kasutada oma empaatiat ja hoolitsevat loomust, pakkudes teistele tervist ja heaolu.

infp karjaarid infp parimad ja halvimad tood

Parimad Ametikohad INFP-dele


INFP-dele sobivad ametikohad on need, mis võimaldavad neil kasutada oma loovust, empaatiat ja sügavat soovi aidata teisi. Alljärgnevalt on toodud mõned konkreetsed ametikohad, mis sobivad hästi INFP isiksusetüübile.

1. Kirjanik või Autor:

Kirjaniku amet võimaldab INFP-del väljendada oma loovust ja jagada oma unikaalseid vaatenurki. Olgu selleks romaanid, luule, ajakirjandusartiklid või blogipostitused, kirjutamine annab neile vabaduse uurida ja väljendada oma mõtteid ja tundeid. Avastage karjäärinõuanded: eksperdi kirjutatud tehniline kirjaniku kaaskirja juhend ja avastage kirjutamise ainulaadsed väljavaated.

2. Nõustaja või Terapeut:

Nõustaja või terapeudi amet on ideaalne INFP-dele, kes on loomupäraselt empaatilised ja hoolivad. Nad saavad pakkuda emotsionaalset tuge ja juhendamist inimestele, kes vajavad abi. See amet pakub võimalust luua sügavaid ja tähendusrikkaid suhteid klientidega. Tutvu karjäärinõuannetega: eksperdi teel kirjutatud massaažiterapeudi CV Kirjutamine ja Mall ja leidke võimaluse tähendusrikaste suhete loomine klientidega.

3. Õpetaja või Koolitaja:

INFP-d võivad leida rahuldust õpetamisest, kus nad saavad innustada ja motiveerida õpilasi. Õpetajana või koolitajana saavad nad kasutada oma loovust ja empaatiat, et luua kaasahaaravaid ja inspireerivaid õpikogemusi.  Avasta karjäärinõuanded: kogenud ekspertide soovitused õpetaja kaaskirja ja mallid ja avastage uus tee õpetamiseks.

4. Kunstnik või Disainer:

Kunsti- ja disainivaldkond pakub INFP-dele võimaluse kasutada oma loovust ja esteetilist taju. Nad võivad töötada maalikunstniku, graafilise disaineri, fotograafi või moedisainerina, luues visuaalselt köitvaid ja väljendusrikkaid teoseid. Uuri eksepti juhendid: eksperdi kirjutatud ülevaade eduka veebi disainer CV ja leia uued võimalused enda viis ennast särama panna.

5. Sotsiaaltöötaja:

Sotsiaaltöötajana saavad INFP-d aidata haavatavaid gruppe ja edendada sotsiaalset õiglust. See amet võimaldab neil kasutada oma hoolitsevat loomust ja soovi muuta maailma paremaks kohaks, pakkudes samas sügavat rahuldust. Loe karjäärinõuandeid: eksperdi kirjutatud Sotsiaaltöötaja CV malli ja kirjutamise juhend ja avasta uued viisid kirjutamise vaadet.

infp karjaarid infp parimad ja halvimad tood

Halvimad Töövaldkonnad INFP-dele


INFP isiksusetüübile võivad teatud töövaldkonnad olla keerulised ja rahulolematust tekitavad. Need töökeskkonnad ei pruugi sobida INFP-de loomuse ja väärtustega, mis võib põhjustada stressi ja vähendada töörahulolu. Alljärgnevalt on toodud mõned töövaldkonnad, mis võivad INFP-dele probleeme tekitada.

1. Kõrge Stressitasemega Töövaldkonnad:

INFP-d võivad leida, et intensiivselt stressirohked töökeskkonnad, nagu investeerimispangandus või hädaabiteenused, on neile kurnavad. Nendes valdkondades nõutav pidev kõrge tulemuslikkus ja kiire tempo võivad olla vastumeelsed INFP-dele, kes eelistavad rahulikumat ja mõtlikumat töökeskkonda. Uuringud näitavad, et INFP-d võivad saavutada oma karjäärieesmärke keskmiselt 20% aeglasemalt võrreldes teiste isiksusetüüpidega, kuna nad on tihti ettevaatlikumad ja ootavad, et nende töö vastaks täpselt nende isiklikele väärtustele.

2. Rutiinse ja Monotoonse Tööga Valdkonnad:

Töö, mis on väga rutiinne ja monotoonne, näiteks tootmisliinil või andmesisestuse alal, võib INFP-dele kiiresti igavaks muutuda. INFP-d otsivad tööd, mis pakub vaheldust ja võimalusi loovuseks, seega võivad nad rutiinsetes töödes tunda end vaoshoituna ja rahulolematuna.

3. Väga Konkurentsitihedad Valdkonnad:

Konkurentsitihedad töökeskkonnad, nagu müük või reklaam, võivad olla INFP-de jaoks ebameeldivad. Nendes valdkondades nõutav agressiivsus ja konkurents võib olla vastuolus INFP-de loomupärase sooviga teha koostööd ja luua harmooniat.

4. Rangelt Reguleeritud ja Jäigad Töövaldkonnad:

Valdkonnad, kus on palju reegleid ja vähe paindlikkust, nagu õigus või raamatupidamine, võivad INFP-dele tunduda ahistavad. Nad eelistavad töökeskkondi, kus on rohkem vabadust ja võimalusi ise otsuseid teha, seega võib jäik töökultuur neile mitte sobida.

5. Tehniliselt Keskendunud Töövaldkonnad:

Tehnilised ja inseneriteaduse valdkonnad, kus on rõhk keerukatel tehnilistel oskustel ja detailidel, võivad INFP-dele olla väljakutsuvad. Nad võivad tunda, et need valdkonnad ei paku piisavalt võimalusi loovuse ja empaatia väljendamiseks.

6. Väga Kohustustepõhised Töövaldkonnad:

Töökohad, mis nõuavad pidevat klienditeenindust ja pidevat suhtlemist, nagu jaemüük või toiduteenindus, võivad olla kurnavad INFP-dele, kes vajavad aega üksi olemiseks ja mõtlemiseks. Selline töö võib neile tunduda liiga väsitav ja energiat tühjendav.

infp karjaarid infp parimad ja halvimad tood

Halvimad Ametikohad INFP-dele


INFP isiksusetüüp, tuntud ka kui "vahendaja", on tundlik ja loominguline, väärtustades sügavat ja tähendusrikast tööd. Teatud ametikohad võivad siiski osutuda INFP-dele keerulisteks ja rahulolematust tekitavateks. Järgnevalt on toodud mõned ametikohad, mida INFP-d peaksid vältima, kuna need ei pruugi sobida nende loomupärase iseloomu ja eelistustega.

1. Andmesisestaja:

Andmesisestuse töö võib olla väga rutiinne ja monotoonne. INFP-d, kes ihkavad vaheldust ja loovust, leiavad, et selline töö on kurnav ja rahuldust pakkuv. Tundide viisi samade ülesannete täitmine võib nende motivatsiooni ja loovuse summutada.

2. Finantsanalüütik:

Finantsanalüütiku amet nõuab põhjalikke tehnilisi teadmisi ja detailidele keskendumist. INFP-d võivad leida, et pidev numbrite ja finantsaruannete analüüsimine on tülikas ja kuiv. Nad eelistavad pigem tööd, mis võimaldab neil kasutada oma loovust ja empaatiat.

3. Telemarketingi Töötaja:

Telemarketingis töötamine võib olla INFP-dele keeruline, kuna see nõuab pidevat suhtlemist ja agressiivset müügitaktikat. INFP-d, kes väärtustavad autentsust ja sügavaid inimlikke suhteid, võivad leida, et telemarketingi töö on nende isiksusele vastuolus ja stressi tekitav.

4. Kaitseväelane:

Kaitseväes töötamine nõuab distsipliini, ranget režiimi ja kohati ka agressiivsust. INFP-d, kes hindavad isiklikku vabadust ja loovust, võivad leida, et selline töö piirab nende isiklikku arengut ja on emotsionaalselt kurnav.

5. Raamatupidaja:

Raamatupidaja amet on sageli seotud täpsuse ja detailidele keskendumisega. INFP-d võivad tunda, et pidev arvude ja finantsaruannete käsitlemine on nende loovust ja empaatiat piirav. Selline töö ei pruugi pakkuda piisavalt intellektuaalset ja emotsionaalset rahuldust.

6. Kohtunik:

Kohtuniku amet nõuab objektiivsust, ranget seaduse järgimist ja võimet teha raskeid otsuseid. INFP-d, kes eelistavad empaatiat ja inimlikkust, võivad leida, et selline töö on nende väärtuste ja loomusega vastuolus.

infp karjaarid infp parimad ja halvimad tood

INFP ja Töörahulolu: Mis Tagab Rahulolu?


INFP isiksusetüüpi tuntakse nende unistava, idealistliku ja sügavalt empaatilise loomuse poolest. Nad otsivad elus ja töös tähendusrikkust, harmooniat ja võimalust eneseväljenduseks. Töörahulolu saavutamine on INFP-de jaoks väga oluline, sest nende õnne ja heaolu sõltuvad suuresti sellest, kas nende töö vastab nende sisemistele väärtustele ja vajadustele. Järgnevalt käsitleme tegureid, mis aitavad INFP-del leida rahulolu oma tööelus.

1. Tähendusrikas töö:

INFP-de jaoks on oluline, et nende töö omaks tähendust ja avaldaks positiivset mõju. Nad tunnevad end kõige rahulolevamalt, kui saavad panustada ühiskonda, aidata teisi või edendada olulisi eesmärke. Töö, mis keskendub sotsiaalsele õigusele, haridusele, tervishoiule või kunstile, võib pakkuda INFP-dele sügavat rahuldust.

2. Loovus ja eneseväljendus:

INFP-d on loomult loovad ja kunstilised. Nad hindavad tööd, mis võimaldab neil oma ideid vabalt väljendada ja kasutada oma kujutlusvõimet. Sellised valdkonnad nagu kirjutamine, disain, muusika ja kunstipõhine teraapia sobivad hästi nende vajadusega eneseväljenduseks.

3. Autonoomia ja paindlikkus:

INFP-d hindavad isiklikku vabadust ja võimalust töötada iseseisvalt. Paindlik töögraafik ja võimalus teha kaugtööd aitavad neil leida parema töö ja eraelu tasakaalu. Autonoomia võimaldab INFP-del töötada oma tempos ja stiilis, mis suurendab nende motivatsiooni ja produktiivsust.

4. Harmooniline töökeskkond:

INFP-d hindavad rahulikku ja toetavat töökeskkonda, kus on rõhk koostööl ja vastastikusel austusel. Konfliktsed ja konkurentsivõimelised keskkonnad võivad tekitada neis stressi ja rahulolematust. Meeskond, kus valitseb üksteisemõistmine ja emotsionaalne toetus, aitab INFP-del tunda end väärtustatuna ja rahulolevana.

5. Võimalus õppida ja areneda:

INFP-d on uudishimulikud ja pidevalt õppimishimulised. Neile meeldib töö, mis pakub intellektuaalset stimulatsiooni ja võimalust areneda. Koolitusprogrammid, tööalased kursused ja võimalused uute oskuste omandamiseks aitavad hoida nende huvi ja motivatsiooni kõrgel.

6. Väärtuspõhine töö:

INFP-d soovivad, et nende töö oleks kooskõlas nende isiklike väärtustega. Kui tööandja väärtused ja missioon on vastavuses INFP-de omadega, tunnevad nad suuremat rahulolu ja lojaalsust. Näiteks eetilised ettevõtted või organisatsioonid, mis edendavad keskkonnasäästlikkust, võivad olla INFP-dele atraktiivsed.

7. Isiklikud suhted:

Tööalased suhted ja sotsiaalsed sidemed on INFP-dele olulised. Nad tunnevad end rahulolevamalt, kui saavad luua sügavaid ja tähenduslikke suhteid oma kolleegidega. Töö, mis võimaldab neil töötada koos sarnase mõtteviisiga inimestega ja arendada tugevaid meeskonnasiseseid sidemeid, on INFP-dele rahuldustpakkuv.

infp karjaarid infp parimad ja halvimad tood

INFP-de Töö- ja Eraelu Tasakaal


Töö- ja eraelu tasakaalu saavutamine on oluline kõigile isiksusetüüpidele, kuid eriti tähtis on see INFP-dele. INFP-d ehk introvertsed, intuitiivsed, tunnetavad ja tajuvad isiksused on sageli tundlikud ja emotsionaalsed, mistõttu võivad nad kergesti tunda end ülekoormatuna, kui nende töö- ja eraelu pole tasakaalus. Siin on mõned viisid, kuidas INFP-d saavad leida tasakaalu töö ja isikliku elu vahel.

1. Selged Piirid Töö ja Eraelu Vahel

INFP-dele on oluline seada selged piirid töö ja eraelu vahele. See tähendab kindla tööaja järgimist ja vaba aja pühendamist isiklikele huvidele ja lähedastele. Tööst eemal olemine aitab neil taastuda ja vältida läbipõlemist.

2. Aeg Enesehoolduseks

INFP-d peaksid regulaarselt leidma aega enesehoolduseks, olgu selleks lugemine, meditatsioon, jalutamine looduses või mõni muu tegevus, mis pakub neile rõõmu ja rahu. Enesehooldus aitab neil hoida oma vaimset ja emotsionaalset heaolu.

3. Loovuse Väljendamine

Loovus on INFP-dele väga oluline ja nad peaksid leidma võimalusi oma loovuse väljendamiseks ka väljaspool tööaega. Olgu selleks kirjutamine, maalimine, muusika või käsitöö - loovad tegevused aitavad neil tasakaalustada tööalast stressi ja tuua nende ellu rõõmu.

4. Tugivõrgustiku Loomine

INFP-d peaksid panustama tugeva tugivõrgustiku loomisele, mis koosneb sõpradest, pereliikmetest ja kolleegidest. Lähedaste toetus ja mõistmine aitavad neil toime tulla tööalaste väljakutsete ja stressiga.

5. Paindlik Töökorraldus

Kui võimalik, peaksid INFP-d otsima töökohti, mis pakuvad paindlikku töökorraldust. Paindlik tööaeg või kaugtöö võimaldab neil paremini oma aega planeerida ja leida tasakaal töö ja isikliku elu vahel.

Looge oma CV parimate mallide abil

Korduma Kippuvad Küsimused

Kui tegemist on INFP karjäärivalikutega, tekib sageli palju küsimusi, mis on seotud nende isiksuseomaduste ja tööeluga. Siin on vastused levinud küsimustele, mis aitavad INFP-del mõista, kuidas nende isiksusetüüp mõjutab karjäärivalikuid ja kuidas leida endale sobiv töö.

Kuidas teada saada, kas olen INFP isiksusetüüp?

Võite teha isiksusetesti, et teada saada oma Myers-Briggsi tüüp. Paljud veebiplatvormid pakuvad tasuta teste, mis annavad ülevaate teie isiksuseomadustest.

Kuidas saavad INFP-d valida karjääri, mis sobib nende isiksusetüübiga?

INFP-d peaksid valima karjääri, mis võimaldab neil kasutada oma loovust, empaatiat ja väärtuspõhist lähenemist. Karjäärid, kus nad saavad töötada, et aidata teisi ja teha maailmast parem koht, on sageli rahuldust pakkuvad. Näiteks võivad nad kaaluda karjääre sotsiaaltöös, nõustamises, hariduses, kunstis või kirjanike ja loovate ametite valdkonnas. Oluline on, et töö vastaks nende isiklikele väärtustele ja huvidele.

Kuidas INFP-d saavad toime tulla tööalase stressiga?

INFP-d võivad tunda end kergesti ülekoormatuna, kui nad seisavad silmitsi stressirohkete olukordadega. Stressiga toimetulekuks peaksid nad praktiseerima enesehooldust ja leidma tegevusi, mis aitavad neil lõõgastuda ja tasakaalu leida. Meditatsioon, loovtegevused, looduses viibimine ja kvaliteetne aja veetmine lähedastega on head viisid stressi maandamiseks. Samuti on oluline osata öelda "ei" liigsetele kohustustele ja mitte võtta endale rohkem tööd, kui nad suudavad hallata.

Koosta oma resümee 15 minutiga

Meie osavalt disainitud kaaskirja mallide tasuta kollektsioon aitab sul massist välja paista ja olla oma unistuste töökohale sammukese lähemal.

Koosta oma resümee